תחרות עידו הרטוגזון לפרנסה טובה

איך שהזמן עובר. ב-18 ביוני הקרוב אחגוג את יום הולדתי השלושים. זהו זמן של חשבון נפש והתפכחות מעולם העיתונות וגם זמן מצוין בשביל לקחת את החיים בידיים ולדאוג לעתיד, ולכבוד אירוע משמח זה אני מכריז בזאת על תחרות שתתקיים לאורך חודש יוני בין קוראי הבלוג וכל מי שירצה לעזור– מי יוכל לעזור לי למצוא עבודה?
 
העבודה שאנחנו מדברים עליה צריכה לעמוד במספר תנאים בסיסיים:

1. לא להיות רעה יותר מדי לקארמה.

2. להיות יציבה במידה מינימלית.

3. לספק פרנסה סבירה.

4. במידת האפשר לאפשר מקום לעניין וליצירתיות ולעשיה טובה. וכל המרובה הרי זה משובח.

5. יתרון לעבודות בעלות אופק מקצועי.

ואציין שוב, עיתונאות לא נכללת ברשימת העבודות האפשריות. ניסיתי את זה, וזה מסובך וכפוי טובה מדי.
 
מה בא בחשבון?
עבודות בתחום המדיה, התוכן האינטרנטי, תרגום, עריכה, ארגון וניהול ועוד המון דברים שלא חשבתי עליהם ואולי אפילו לא שמעתי עליהם (כל דבר בעצם) אבל אני פתוח אליהם לגמרי עד הודעה חדשה.
 
מה יש לי להציע?
הרבה יצירתיות ומחשבה מחוץ לקופסה, יכולת ניתוח ארגון ואנליזה, סקרנות, רצון ויכולת למידה, יסודיות, אמינות, אחריות, ראיה מערכתית והרבה כוונות טובות. אנגלית וגרמנית מצוינות ועוד כמה שפות אחרות.
לאורך השנים כתבתי באתרים ובעיתונים הגדולים בארץ בנושאים של טכנולוגיה, תרבות ורוחניות. ביימתי והפקתי סרטים ואירועים תרבותיים מכל תחומי הקשת וגם השתתפתי בכמה יוזמות תרבותיות קצת אחרות. קורות חיים ישלחו על פי דרישה. 
 
הפרס
מי שיעזור לי למצוא עבודה שתענה על הדרישות הללו ושתתאים לי באופן כללי  יזכה בשלושה מאמרים פרי עטי שיכתבו לכבודו ובהתאם לבחירתו על כל נושא שירצה. מלבד זאת הוא יקבל תודה מיוחדת בבלוג הזה (מעין ספונסריות) ויזכה לתמוך בכתיבה העברית המקורית וללא מטרות רווח בתחומים של הטכנולוגיה, ביקורת התרבות וחקר התודעה, להבטיח את המשך פעילותו של הבלוג הזה ולהביא אותו למקומות חדשים.
 
איך משתתפים
מי שיש לו הצעה מוזמן לשלוח לי מייל בלינק "כתבו לי" שבצד הימני עליון של הדף. אפשר גם לעשות בריינסטורמינג בתגובות שבתחתית הדף. קורות חיים ישלחו על פי דרישה.
 
שלכם,
עידו

פרסם תגובה או השאר עקבות: Trackback URL.

תגובות

  • שרון  ביום 2 ביוני 2008 בשעה 20:12

    להרצות בכנס היה יכול לקדם את הנושא 😉
    אשמח להפנות אותך כשאתקל במשהו מעניין

  • שלומית הברון  ביום 2 ביוני 2008 בשעה 23:02

    שלומות עידו, אני מחפשת פרילאנסר שיצטרף לצוות התוכן שאני מנהלת בחברת Netwise. הפרילאנסרים שלנו מצטרפים לחברה ברגע שנפתחת משרה. יש אופק, בהחלט. יש עניין. הרבה ניהול עצמי וכן ניהול פרויקטי תוכן. כל אנשי הצוות בסביבות הגיל שלך ובעלי רקע דומה. יש אפילו הסעה מתל אביב (לקיבוץ בארות יצחק…).
    הכניסה לצוות מצריכה מבחן בית לא קל ושני ראיונות עבודה. אם אתה מעוניין, אתה מוזמן לשלוח לי קורות חיים shlomit@netwise.co.il

  • שרון רז  ביום 3 ביוני 2008 בשעה 8:42

    בהצלחה, שיהיה גם יום הולדת שמח, ויש לי רק הרגשה שאתה צריך להתכוונן על עניין הגרמנית המצויינת, זה יכול להיות כיוון טוב של תרגום, תכנים אולי בגרמנית, נראה לי כיוון טוב, מסגרת של עבודה סבירה היא חשובה, שיהיה לך טוב

  • חנן כהן  ביום 3 ביוני 2008 בשעה 12:46

    לא משלמים טוב?

    ועכשיו ברצינות.

    הדולר יורד. ארגוני המגזר השלישי (שם נמצאת הקארמה הטובה) תלויים בדולר ומקצצים.

    מציע לא להתאמץ בחיפושים בכיוון הזה בזמן הקרוב.

    ועוד עצה. בפוסטים הקרובים – לשים למעלה הודעה שאתה מחפש עבודה. שמי לא קרא את הפוסט הזה בכל זאת יידע.

  • שלומית  ביום 3 ביוני 2008 בשעה 15:23

    זו מודעת חיפוש העבודה הכי מקסימה שראיתי.

    ואהבתי מאד את ההתייחסות לקארמה
    כל כך נכון.
    בהצלחה.

  • בראלה  ביום 4 ביוני 2008 בשעה 23:40

    הרטוגזון היקר, הפוסט הזה כל כך מלבב שממש בא לי להציע לך עבודה – לו רק היה לי במה…

    אבל! מבטיחה שאם אשמע משהו לא אחסוך ממך.

    אגב, רוני אומרת שאולי יש לה משהו עבורך. שלח לה מייל.

  • עמית  ביום 5 ביוני 2008 בשעה 13:39

    רצוי לא פורמלי.

    מקריאה של דברים שאתה כותב, נראה לי שיש לך לא מעט חוכמה לחלוק עם אנשים צעירים.

    במסגרת מתאימה אתה תהיה גורם משמעותי בקביעת הקארמה.

    זו עבודה מרתקת דינמית ומאתגרת. וכן יש בה הרבה מימד אידאולוגי.

    יש הרבה חופש (גם מבחינת ימי עבודה כמובן, אבל בעיקר מבחינת זה שאין לך בוס על הראש שאומר לך מה לעשות).

    במערכת החינוך הפורמלי הפרנסה בינונית ומטה, אם כי יכולה להיות בסיס קבוע שעליו אפשר להוסיף "חלטורות" (למשל כתיבה עיתונאית פה ושם בצורה שתתאים לך, הרצאות אורח ועוד). לעומת זאת, בחינוך הלא פורמלי אפשר למצוא מקומות בהם הפרנסה בהחלט לא רעה.

    אם זה נשמע לך, יש מוסד חינוכי אחד שאני מכיר שנראה לי מתאים במיוחד. אין לי מושג אם הם זקוקים לעובדים, אבל גם כשאני שלחתי להם קורות חיים לפני 15 שנה לא ידעתי אם הם זקוקים לעובדים, ובכל זאת קיבלו אותי לעבודה…
    שלח לי מייל אם זה מעניין.

  • אור  ביום 6 ביוני 2008 בשעה 13:25

    היי עידו
    נפגשנו בחתונה של גדי בבונים
    אמרתי לך שאני מכיר את עבודתך וכו' ומאז אני לא זוכר כבר מה קרה
    בכל מקרה במקום עבודתי ישנן כמה משרות פתוחות שעשויות להתאים
    שלח מייל בוא ננסה לעשות משהו אחרי החג
    אור

  • נמרוד  ביום 23 ביוני 2008 בשעה 13:56

    תיאור מערכות וניסוח של דוקיומנטציה עבור חברות טכנולוגיה… לא בטוח אם זה מעניין אותך, אבל זאת פרנסה יציבה ואני מניח שדי טובה למי שיש לו שילוב של אנגלית טובה ויכולת הבנה טכנית של מערכות.

  • KA  ביום 7 באוגוסט 2008 בשעה 6:46

    שנית… הייתי מציע לך להיות מנהל בקולנוע. או מקרין. כיף של עבודה.

    אם אתה חזק בקטע של אינטרנט… אולי עבודה בחברת קידום אתרים? 😉

  • שמעון  ביום 29 באוגוסט 2008 בשעה 12:29

    אתה כותב יפה זה רואים ונהנתי לקרוא את הצעת העבודה שלך
    מאז עבר כבר כמעט חודשיים
    אני מקווה שכבר מצאת
    בהצלחה

  • עידו  ביום 29 באוגוסט 2008 בשעה 13:40

    כן, אני משער שאני חייב הסבר לגבי מה קרה עם התחרות, בסך הכל זה רק הוגן כלפי כל המשתתפים.

    החודש של התחרות היה חודש מעניין מאוד, קיבלתי הרבה הצעות עבודות שונות ומשונות. בסופו של דבר אף אחד מהן לא ממש הבשילה, אבל קיבלתי גם איזושהי פרספקטיבה על האפשרויות.

    בזמן התחרות קוננה בי התשוקה להכריז על סיום התחרות, על נצחון עצמי, לעזוב את הכל ולנסוע לחיות בהודו.

    התוכנית הזאת כמעט התממשה, אבל רק כמעט, בסופו של דבר החלטתי להשאר בארץ לעת עתה. כמה דברים עם עבודות קצת הסתדרו וכמה קצת פחות. בקיצור, המצב פחות חמור ממה שהיה לפני חודשיים, אבל מי שיש לו הצעה מעניינת עדיין מוזמן לפנות אלי.

    ושיהיה לכולם בהצלחה בפרנסה,

    עידו

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: